CATALÀ · CASTELLANO

Experiència

La nostra experiència des de 1972, ens porta a poder determinar els millors processos per a la realització de qualsevol tipus de servei o tractament de terres, parets, vidres, etc.

Apliquem el tractament i producte més adequat per cada tipus de brutícia.

Estudiem el millor mètode a desenvolupar en neteges tècniques i especials a les seves instal·lacions, en tot tipus d'activitats professionals.

Sempre sota rigorosa prevenció dels riscos laborals, sinergia amb la ecologia i el nostre entorn i amb l'esperit de millora contínua.

Estem en disposició de posar-nos al seu servei per poder assessorar-lo i estudiar el millor sistema de neteja per a les seves instal·lacions, són quaranta anys d'experiències els que ens avalen en tot tipus de serveis. Hem crescut junt a molts dels nostres clients, els que ens han donat l'oportunitat d'aprendre per a poder servir-los i que estan gaudint d'una empresa amb solera, experiència, solvent i amb unes ganes d'adaptació i de traball propies d'una jove empresa.

Actualment és la segona generació la que ens encarreguem de gestionar i cuidar l'imatge, traball i esforç d'aquest gran grup de professionals que posem a la seva disposició. Truquins, quedarà gratament sorprès de la quantitat de solucions que li podem oferir.

 

                                                              SOM 100% ECOLÒGICS